Valokuvauskurssilla

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Vihdoin se päivä koitti eilen. Olin valokuvauskurssilla! Kesällä kahden ystäväni kanssa tuli juttua valokuvauskurssista ja päätimmekin toiminnan naisina alkaa selvitellä asiaa. Yhden valokuvausliikkeen kurssille jo osittain ilmoittauduimme, mutta jostain syystä kurssia ei koskaa pidetty. Blogeja pitkään seuranneena olin kiinnittänyt jo aikaisemmin huomiota Koti kaupungin laidalla Fridan pitämiin valokuvauskursseihin ja sainkin idean ehdottaa, että ilmoittautuisimme sellaiselle.

Ja niin eilen se oli, pitkään odottamani päivä! Olen jo muutamia vuosia omistanut Olympus Pen - kamerani osaamatta käyttää sitä muutoin kuin automaattiasetuksilla. Monen monta kertaa on ollut mielessä ajatus kameran vaihdosta, koska totta kai olen ajatellut kamerassa olevan vikaa. Mitenkäs muuten? Kiitos Fridan, voin nyt todeta että säästin pitkän pennin ja kamera kelpaa jälleen minulle... ainakin jonkin aikaa. Ymmärrän mitä tarkoittaa aukko, valotusaika ja ISO-arvo. Tämän lisäksi löydän nämä kamerastani ja osaan säätää ne. Näillä pääsee jo pitkälle. Olen iloinen ja onnellinen. KiitosKiitosKiitos!

Valokuvauskurssi oli järjestetty Liedon sisustus - ja lankakauppa Kotilaiturissa. Turussa vuosikausia asuneena en ollut aiemmin kuullut kyseisestä paikasta. Lyhyesti kuvaten kaupassa yhdistyi kaikki kiinnostuksen kohteeni, mikä tuntui todella yllättävältä. Kotilaiturista löytyy niin sisustusta, muotia kuin käsitöihin liittyviä juttuja. Vau, kaikki saman katon alla! Tulen poikkeamaan kaupassa vielä ajan kanssa. Mikä ihana liike. Tarjottu kuohuva ja herkullinen piirakka kruunasi illan. Kummasti oli mukava aloittaa ilta näissä merkeissä.

Odottaessani omaa kurssia oli mukavaa seurata alkukuussa Rauman sisustustalo Kodinonnessa pidetystä kurssista tehtyjä postauksia. Seuraan muutamia raumalaisia blogeja, joissa näkyi kurssista koontia. Kaikki hehkuttivat ihanasta fiiliksestä ja saamistaan opeista positiivisesti. Omasta mielestäni opin uusia asioita ja kuvalaatuni parani. Tunnen nyt paremmin kamerani asetukset. Toivon tämän välittyvän tänne blogiinkin parempien kuvien muodossa. Alla muutamia eilen ottamiani kuvia.

6 kommenttia :

 1. VAU mitä kuvia! Kiva kun jätit kommentin blogiini niin löysin sinut. En huomannut kirjoittaa blogisi nimeä eilen ylös ja aamulla harmitti kun mietin mikähän pioni se oli. Kurssi oli tosi antoisa ja Frida kannustava ja innostava ope. Näillä opeilla on kiva jatkaa kuvaamisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä näillä opeilla kelpaa harjoitella lisää. Innostus on ainakin nyt kova. Jatkokoulutusta odotellessa ;) Mukavaa, että käväisit täällä :)

   Poista
 2. Upeita kuviahan sulla oli täällä jo valmiiksi, ja nämä kurssilla otetut ihan priimaa! :)

  Tulin kurkkimaan kun yhtäkkiä muistinkin blogisi nimen. Kurssi oli inspiroiva ja opettavainen ja moni juttu loksahti paikoilleen. Oli mukava tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi Teija ja mukavaa kun poikkesit täällä. Kurssi oli aivan mahtava ja eilen olin jo kuvaamassa ;) Oli mukava tavata!

   Poista
 3. Loistavaa... onneksi ei ensimmäiseksi tarvitse lähteä kamerakaupoille :) Mukavia kuvaushetkiä Olympuksen parissa...

  VastaaPoista

by mlekoshi