Syksyinen fiilis

maanantai 30. lokakuuta 2017

Lokakuu alkaa olla lopussa. Se on vielä tuulahdus syksystä vaikkakin ensilumesta saimme jo nauttia lokakuun aikana. Kellot on viikonloppuna siirretty talviaikaan. Hämärää ja oikein pimeääkin alkaa olla jo aikaisin illalla. Tuntuu, että tästä se lähtee - kova vauhti kohti talvea!

Syksyyn on mahtunut kaikkea mukavaa ja kovin tavallistakin. Päällimmäisenä tunteena syksystä on jäänyt mieleen sen vauhdikkuus. Viikot ovat vaihtuneet nopeasti ja tuntuu, että aika vaan kiihtyy joulua kohden. Voin kuitenkin todeta, että mukava niin. Syksy on ollut suurimmalta osaltaan ihan sopiva. Siihen on mahtunut pieninä palasina arjen luksusta kaupunkilomien, syysloman ja juhlahetkien parissa sekä sitten ihan perinteistä mukavaa kotoilua.

Kotoilussa ihaninta on perusarki. Kodissa on tärkeää, että siellä viihtyy. Oma kodin laittaminen kauniiksi ja tunnelmalliseksi, kynttilöiden polttaminen syksyn hämärässä, käsitöiden tekeminen sekä vain se yhdessä oleminen ilman kiireitä on parasta. Kotona saa rauhoittua kiireisen arjen keskellä. Alla on kuvia lauantain hyggestä. Hyvää viikkoa! 💙

4 kommenttia :

 1. Ihanan näköistä hyggeilyä <3 Rauhalliset koti-illat on ihan parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on ihanaa aikaa <3 Mukavaa, että kävit ja jätit kommenttia! :)

   Poista
 2. Ihastuttava blogi sinulla. Edellisen postauksen ohje napattu talteen ja nyt vain lankaa hakemaan. Ja, oli mukava lukea myös postauksiasi täältä Raumalta.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa käynnistäsi ja kommentistasi. Suosittelen kokeilemaan pipon tekoa. Se oli mukavaa. Nyt vaan odottelen, että saisimme jälleen pakkasilmoja tänne Turkuun :)

   Poista

by mlekoshi