Kausivalot viritetty

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Meillä on jo ensimmäiset kausivalot asennettuna! Entäs teillä?

Olen alkanut käyttää sanaa kausivalot, koska eiväthän nämä nyt jouluvalotkaan ole vielä. Valoista käytetty sana muuntuu vuodenajan mukaan, joten puhutaan vielä tässä kohtaa syksyä kausivaloista. Nämä valot ovat viimevuotiset ja toimivat edelleen hyvin. Maksoin näistä juuri ja juuri kymmenen euroa. Hintansa arvoiset täysin ja menin viikonloppuna ostamaan jo uudet samanlaiset. 

Olen aina vältellyt pattereilla toimivia valosarjoja siitä syystä, että patterit ovat jatkuvasti loppu. Näiden valosarjojen helppous kuitenkin on se, että ne voi asentaa lähes minne tahansa. Meidän valot ovat led-valot, joten pattereiden kuluminen on melkoisen pientä verrattuna perinteisiin valoihin. Viime talven aikana taisin vaihtaa patterit valosarjaan ainoastaan yhden kerran. Se on melko vähän minusta!

Asettelin valosarjan ensin eteisen lipaston päälle, jossa se oli viime talvena. Kuitenkin eteinen on kodissamme sellaisessa kohtaa, että emme kävele siitä ohi välttämättä ollenkaan kotona ollessamme. Haluan nähdä valot, joten siirsin ne nyt keittiömme sivussa olevan käytävän sivupöydälle. Toinen ostamani valosarja taitaa päätyä kuitenkin eteiseen, sillä sen verran kivalta se sielläkin näyttää. 


On ihanaa sytytellä päivän päätteeksi tunnelmalliset valot kotona, istua tekemään käsitöitä samalla kun ulkona sade ja tuuli paukuttaa kattoa 💚

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi