Mustat villalapaset

torstai 19. lokakuuta 2017

Lapasia ja patikointia. Lomaviikon to do - listalle sisältyi patikkaretki, jonka toteutimme tänään. Kohteena oli jälleen Kurjenrahkan kansallispuisto ja siellä Savojärvenkierros. Olemme patikoineet sen jo useita kertoja, mutta aina vaan reitin maisemat jaksavat ihastuttaa. Meillä on tapana lähteä reitille heti aamulla ja olimme tänäänkin reitin taukopaikalla ensimmäisinä sytyttämässä grillikatokseen tulta. Pian paikalle saapuikin porukkaa jo ruuhkaksi asti. 

Otin kuvissa näkyvät lapaset mukaan, koska ajattelin kuvata ne paremmissa maisemissa kuin kotona. Lapaset ovat tämän viikon aikaansaannokseni. Näin viikonloppuna eräässä liikkeessä mustat villalapaset, joihin ihastuin. Hintaa niillä oli noin 50 euroa. Tiistaina kävin lankakaupassa ja siitä se sitten lähti. Tuotoksena omatekeleet, joiden hinnaksi tuli noin 10 euroa sekä lisäksi sain mukavaa tekemistä. Mustat lapaset eivät olleetkaan helpoimmasta päästä kuvattava kohde!
  


 Ihaninta lomalla on ollut se, että kerrankin on ollut roppakaupalla aikaa tehdä kaikkea ihanaa. Käsitöitä on neljä projektia menossa - onneksi näitä myös valmistuu 💛


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi