#muitaihaniamarrassukat - yhteisneulonta on alkanut

tiistai 24. lokakuuta 2017

Uusi ihana kal eli yhteisneulonta on jälleen alkanut. Tämän syksy ensimmäinen yhteisneulontaprojekti loppui kuluvan kuun toisella viikolla. Nyt on jälleen viidettä päivää kudottu uutta. Muita ihania- blogissa on tehty näitä projekteja jo useamman kertaa. Tämä on kuitenkin ensimmäinen muita ihania-neulonta, johon itse olen aikataulun mukaisesti ottanut osaa. 

Ohjeet neuleisiin yleensä säilyvät myöhempääkin käyttöä varten, mutta kyllä aikataulun mukaisesti neulomisessa on vaan sitä jotakin. On oma jännityksensä odottaa seuraavan mallineulepätkän ilmestymistä, katsoa kanssaneulojien päivittämiä kuvia töistään sosiaalisessamediassa ja inspiroitua kanssaneulojien luovista väriratkaisuista. Työ etenee hiljalleen. On jännittävää, koska ei tiedä vielä miltä valmis tuotos tulee näyttämään. Itse useinkin työn edetessä huomaan suunnittelevani jo, miten tekisin värivalinnat toisin jos alottaisinkin alusta. 
Tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen värivalintoihini. Katsotaan, miten nämä kirjoneulesukat tästä etenevät vielä. Nämä ovat #muitaihaniamarrassukat! 

3 kommenttia :

 1. Apua, aivan ihana idea, en olekaan kuullut!
  Nuo värit ovat tosi ihanat. Näistä kuvista ylipäätään tuli sellainen olo, että pitääpä tarttua itsekin puikkoihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tarttumaan jos yhtään tulee sellainen olo. Vie mennessään! :)

   Poista
 2. Kiitos Marianne! Tällä kertaa päätin etten osta uusia lankoja vaan kaivoin varastoja :)

  VastaaPoista

by mlekoshi