Pomeranssi - pitsisukat

tiistai 17. tammikuuta 2017

Arkistoidaanpa tänne valmistuneet sukat tällä kertaa - blogimuistoihin. Seurailen aktiivisesti instan puolella käsityöläisiä ja muutamia suosikkeja minulla on selkeästi noussut esiin. Sellaisia, jotka suunnittelevat oman maun mukaisia malleja pääasiassa villasukkiin, joita itse pääasiassa kudon. Sellaisia, joiden uusia malleja odottaa ja haluaa heti päästä kokeilemaan. Heti kun näin tämän Pomeranssimallin niin tiesin, että minun on saatava tehdä nämä sukat. Ihastusta ensi silmäyksellä! 💛

Niinpä jo aiemmin kuvissa näkyneet lankavyyhdit lähtivät tilaukseen Saksasta, sillä yksi niistä oli täydellinen näihin sukkiin. En näköjään helpommalla voinut päästä! Siinä sitten odottelin toista viikkoa lankojen tuloa sormet syyhyten. Onneksi oli muitakin projekteja, joita tehdä valmiiksi. Nämä sukat ovat olleet jo hetken aikaa valmiit ja valikoituneet monesti jalkojani lämmittämään. Lanka on suunnilleen Nalle-langan vahvuista, joten sukista tuli myös keveät. Tulevat taatusti olemaan käytössä.

Pattern: Pomeranssi pitsineulesukat by Marianne Heikkinen (ohje löytyy Ravelrysta)

2 kommenttia :

  1. Kauniit pitsisukat <3 Instan puolella ja Pinterestistä löytyy ihania käsitöitä, minulle onkin muodostunut nukkumaan meno rituaali niin että molemmilla sivuilla käyn surffailemassa :) Kivaa tiistai iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pinterest on myös inspiroiva paikka. Näissä kanavissa saisi aikaa kulumaan vaikka ja kuinka! :D

      Poista

by mlekoshi