Luistelemassa

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Tämä blogi on aika sillisalaatti lähinnä siitä, mitä vapaa-ajallamme tapahtuu. Tänne monesti päätyy tietyssä kategoriassa käsitöihin, sisustukseen, pihajuttuihin, ruokaan ja herkutteluun sekä muihin mielenkiinnon kohteisiin liittyviä asioita. Suurimpaan osaan liittyykin valokuvausharrastus - harvoinpa tulee tehtyä postausta ilman kuvia 👀

Eilen kamera pääsi jälleen matkaan mukaan. Hieman kyllä pelotti, että miten mahtaa käydä sillä kamera ja luistimet eivät välttämättä ole kaikkein paras yhdistelmä kun minusta on kysymys. En kaatunut ja kamera selvisi myös naarmuitta. 

Tämä oli ensimmäinen kerta tänä vuonna luistelemassa. Hieman haparoivaa se oli, mutta toivottavasti päästään vielä lähiaikoina uudelleen. Minne muuten aikuinen voi kadottaa luistelutaidon?? Olen ollut todella hyvä luistelija nuorena, mutta lukion jälkeen ei ole tullut luisteltua montaakaan kertaa eli noin 20 vuoteen. Kai senkin taidon voi takaisin saada kunhan ei ala pelätä kaatumista! 
2 kommenttia :

 1. Mukavaa että postaukset ei ole samasta aihepiiristä vaan kirjoittelet kaikesta :) En muista koska itse olenkaan viimeksi käynyt luistelemassa, hmmm pysyisinköhän pystyssä edes :) Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan luistimet jalkaan ja kokeilemaan! :D

   Itsekin tykkään lukea lifestyle-tyyppisiä blogeja joissa näkyy erilaisia aiheita. Onhan se niin, että monikin asia inspiroi elämässä ja mielenkiinnon kohteita on ainakin itselläni useita.

   Leppoisaa sunnuntaita sinulle myös. Mukavaa oli huomata kommentti sinulta :)

   Poista

by mlekoshi