Helmikuun alkua

maanantai 6. helmikuuta 2017

Helmikuu on jo pitkällä ja kevättä kohti mennään ryminällä. Tämä puolisko vuodesta on siitä mukava, että matkalla kesään siihen mahtuu paljon pieniä etappeja. Tasaisesti on tulossa pieniä mukavia asioita - tai ainakin sellaisia, joista voi tehdä kivoja piristäviä hetkiä halutessaan. Näitä ovat esimerkiksi  Runebergin päivä, ystävänpäivä, nimipäivä, syntymäpäivä, hiihtolomaviikko, pääsiäinen, vappu ja niin edelleen. 

Olenkohan ainoa, joka on jo päästänyt suustaan toteamuksen siitä, että kohta on jo kesä! Entä hihkaisun siitä, että kesäloma on ihan jo kulman takana! Tuskin olen ainakaan enemmistön joukossa tämän suhteen, mutta vauhti tuntuu olevan sen verta kova että tältä minusta ainakin tuntuu 😆

Viikonloppu oli ihanan rauhallinen - jälleen kerran. Kävimme sisähallissa lyömässä golf-palloja lauantaina. Olikin mukavaa puuhaa ja varmasti tulee käytyä vielä ennen kesää harjoittelemassa. Pysyy ote lyönteihin eikä ole talven jäljiltä ihan niin ruosteessa kuin ilman harjoittelua. Viikonloppuihin kuuluvat myös herkulliset päiväkahvit, jolloin nämä kuvatkin on otettu. 

Mukavaa helmikuun toista viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi