Vuoden teema

maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuosi on alkanut täällä jo töiden merkeissä. Usein tammikuu tuntuu kuukausista pisimmältä ja aikaisempina vuosina olenkin yrittänyt täyttää  kalenteria mukavasti jo etukäteen - ettei vallan pitkästyisi kaiken juhlahumun jälkeen. Tänä vuonna on toisin. Kalenterissa ei ole mitään sovittuja menoja tälle kuukaudelle. Tavallaan tuntuu myös ihanalta ettei ole sitonut itseään jo etukäteen tiettyihin paikkoihin. Muutamina viime vuosina olemme tehneet kylpyläreissun tässä kohtaa vuotta. Nyt tuntuu hyvältä jäädä kotiin. 

Lupauksia tälle vuodelle emme ole tehneet, mutta meillä on ollut tapana miettiä alkavalle vuodelle jokin teema. Kulunut vuosi oli kulttuurin vuosi ja teimmekin paljon kaikenlaista niissä merkeissä. Teatterissa tuli käytyä useita kertoja ja myös oopperassa sekä taidenäyttelyissä. Kolusimme läpi Olavinlinnan, Turun linnan sekä Salzburgin linnan. Matkoja oli myös kivasti. Vuosi oli teeman osalta hyvin toteutettu. 

Tämän vuoden teema on koti ja kotoilu. Ajatuksena on pysähtyä, rentoutua ja nauttia yhteisestä kodista sekä yhdessäolosta. Usein ainakin minä elän tulevissa suunnitelmissa ja haluankin tänä vuonna yrittää pysähtyä ja elää tietoisesti myös tätä hetkeä. Aina ei tarvitse lähteä kotoa minnekään - kotona on hyvä olla. Nautitaan tästä hetkestä. Tämä ei tietysti poissulje kivoja juttuja jos ja kun mieli tekee! 😇😉
Kuvituksena herkkuja uudenvuoden illalta

2 kommenttia :

  1. Kiva ajatus tuo teema!:) lupauksia minäkään en ole koskaan tehnyt, mutta tavoitteita nyt ensimmäistä kertaa..

    VastaaPoista
  2. Tavoitteita on myös mukava miettiä - ja ovat selkeästi lempeämpiä kuin lupaukset :) Mukavaa kun jätit kommenttia!

    VastaaPoista

by mlekoshi