Tulppaanien aika

perjantai 27. tammikuuta 2017

Rentouttavaa viikonlopun alkua! Perjantai on jälleen saapunut. Viikon paras päivä. Viikko meni jälleen niin nopeasti. Töitä ja muita menoja on ollut tälläkin viikolla oikein ruhtinaallisesti. Tämä vuosi on alkanut erittäin haipakkaa vauhtia. Nyt täällä ollaan onneksi terveitä ja normaali viikonloppu on kuin onkin tervetullut. 

Viikonlopun ohjelmassa on huomenna kodin siivoaminen "lattiasta kattoon". Harvemmin meillä on sekaista, mutta pölyä kertyy hurjat määrät sekä takan polttamisesta tuhkaa. Mikä ihana tunne tuleekaan siitä, kun koti on siivottu ja lakanat saatu vaihdettua. Sen kruunaa vielä tuoreet leikkokukat maljakossa - vähän kuin palkintona urakasta. Taidammekin huomenna suunnata kukkaostoksille siivouksen päätteeksi 🌸


Yllä olevat kuvat on viime viikonlopulta. Tulppaaniaika on jälleen saapunut. Ulkona huomaa jo miten viideltä on vielä aivan valoisaa. Kevättä kohden ollaan jo kovaa vauhtia menossa. Huomaan, miten valoisuus saa jo kaipaamaan kukkienkin osalta raikkautta. Jääköön joulukukat nyt lopullisesti odottamaan taas loppuvuotta ja nautitaan tulppaaneista. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi