Lukunurkkaus

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Meidän kodin kulutetuin paikka on varmasti sohva. Ei ole päivääkään ettemme viettäisi aikaamme siinä. Sohva on isokokoinen ja viekin ison osan olohuoneesta. Valkoinen väri tekee siitä kuitenkin huomaamattomamman. 

Olen seurannut pitkään vallalla olevaa kodin uudelleenjärjestelyyn liittyvää metodia konmaritusta. Ihan täysin perillä en menetelmän tavoitteesta ole, mutta itse olen pohtinut sillä tavoiteltavan arjenhallintaa ja lisäaikaa tehdä miellekkäitä asioita. Tätä kautta kaiketi myös sohva-aikaa voisi saada lisää. Mikäs sen parempaa.

Kahden aikuisen taloudessa jatkuvaa siivoamista ei ole. Tavaratkin ovat pääasiassa kohtuullisessa järjestyksessä. Persoonanikaan ei ole sen tyyppinen, että minun pitäisi olla jatkuvasti siivoamassa. Joskus on ihan hyvä katsoa joidenkin asioiden yli ja siirtää tekeminen seuraavaan päivään. Hektisen arjen vastapainona sohva antaakin oivan mahdollisuuden lepohetkeen. Mikäs sen ihanampaa kuin sytytellä kynttilöitä hämärtyvään iltaan ja istuutua sohvalle torkkupeiton alle kera ison lehtipinon. Näin oli tällä viikolla ihana aloittaa vapaita. Ensi viikko jatkuukin syysloman merkeissä, ihanaa :)
8 kommenttia :

 1. Sohvalla "löhöily" on varmana monelle se henkireikä.. Siinä on mukava vähän höllätä kiireisen työpäivän jälkeen ennen kuin alkaa jumppatuntteja ja ruuanlaittoa miettimään. Tai illalla ennen nukkumaanmenoa vähän tyhjennellä aivoja telkkarin ääressä.. Fit buumin hieman laantuessa on aika uskaltaa taas tunnustaa kuinka mukavaa on välillä vain löhöillä sohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmeämpiä arvoja kurinalaisuuden jälkeen :)

   Poista
 2. Sohvailu on aikamoisen ihanaa! Ihanat ovat myös nuo Tarja Ritarin tyynyt. Rentoa alkavaa syyslomaa! Ja nyt tää liittyy lukijaksi ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lomatoivotuksista. Kiirettä pitää, mutta nyt ehtii muitakin kuin työjuttuja! :)

   Poista
 3. Sohvalla kölliminen on syksyllä parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän parhaita hetkiä. Mukavaa kun poikkesit täällä! :)

   Poista

by mlekoshi