Loman puoliväli

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Lomaviikon puoliväliin on ehditty. Maanantai tuntui valuvan käsistä. Olin aamuhämärässä ennen kahdeksaa onnistuneesti tunnin lenkillä. Latasin ensimmäistä kertaa appsin, jonka kautta pystyn kuuntelemaan äänikirjoja. Murhalesken muistelmat korvissa laitoin jalkaa toisen eteen. Suositteluni, sillä lenkki meni siivillä ja tarina on jännää kuultavaa. Taisin jäädä koukkuun äänikirjojen maailmaan. Toivottavasti löydän tämän kirjan jälkeen toisenkin mukaansa tempaavan kuunneltavan.

Eilen olin koko päivän kotikaupungissani Raumalla. Kävelin rauhakseen ympäri Vanhaa Raumaa ja poikkesin sisustusliikkeissä. Kävin siskoni kanssa lounaalla sekä hoidin yhden aikaa vievän asian. Olen alkanut katsella, josko löytäisimme ensi kesälle viikoksi kahdeksi vuokrattavan mökin tai muun mahdollisen majapaikan Raumalta. Olisi mukava päästä viipyilemään siellä pidempäänkin.

Vaikka on loma, niin tänään minun valitettavasti pitäisi alkaa perehtyä myös erääseen kirjalliseen työhön ja siihen liittyvään materiaaliin. Aamupäivällä on tarkoitus käväistä kirjastossa ja iltapäivällä yrittää keskittyä. Murhalesken muistelotkin olisi kiva kuunnella loppuun. Aina olisi muutakin mukavampaa tekemistä. Ei kuitenkaan auta lykätä, sillä deadline on kahden viikon kuluttua ja tiedän tähän työhön menevän juurikin sen kaksi viikkoa aikaa.

Huomisesta lähtien lomailemme yhdessä. Meidän ei ensin pitänyt, mutta sitten se kuitenkin onnistui. Ihanaa! Ainakin Savojärven kierros patikoiden on suunnitteilla :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi