Syksyinen Vanha Rauma

lauantai 8. lokakuuta 2016

Olin käymässä Raumalla viimeksi noin kuukausi sitten. Tuolloin minulla oli kamera mukana ja otin muutamia kuvia. Olimme tänään taas käymässä Raumalla. Saavuimme jo aamupäivällä perille ja kiertelimme rauhassa Vanhan Rauman liikkeitä. Saman suunnitelman oli selvästi tehnyt moni muukin ja emme meinanneet ensin löytää autolle parkkipaikkaa.

Ensimmäisenä kohteenamme oli Kontion kahvila. Emme tällä kertaa saaneet pöytää, jossa kyseisen kahvilan nallet istuskelevat, mutta kahvi ja pulla oli jälleen kerran herkullisia. Yksi lempikahviloistamme. Kahvien jälkeen olikin hyvä lähteä katsastamaan Vanhan Rauman liiketarjontaa, joka on varsin hyvä. Kaikkea kivaa löytyi, mutta mitään ei oikeastaan lähtenyt kotiin asti. Kaupunkikierroksen jälkeen olikin aika siirtyä syömään äitini laittamaa kalakeittoa. Aika menikin nopeasti rupatellessa.

Vaikka kyseistä kohdetta olen kuvannut useita useita kertoja, en kyllästy siihen ollenkaan. Taas löytyi uusia kohteita. Valokuvauskurssin jälkeen into valokuvausta kohtaan on nostanut päätään ja kauniissa miljöössä sitäkin on mukava harjoitella. Aurinko paistoi ja valotus jäi hieman liian isoksi, mutta tämähän on tätä kameran säätöjen opettelua. Harjoitus tekee mestarin! ;)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi