Eteinen

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Olemme asuneet kodissamme pari vuotta. Kaksi vuotta sitten kirjoittelin postauksen eteisestämme. Selailin postausta äsken ja huomasin ettei eteinen ole parissa vuodessa muuttunut oikeastaan ollenkaan. Silloin pohtimani tuoli on tullut eteisen lipaston viereen.

Tuolista ei ole esteettisesti mitään hyötyä, päinvastoin. Se ei ole mitenkään kaunis edes. Kaiken lisäksi kotiin tultuani jätän laukkuni tuolille ja siinä se sitten onkin niin kauan kun lähden taas kotoa jonnekin. Sisustuselementti se laukkukin? Kyseessä ei myöskään ole se ettei muuta säilytyspaikkaa olisi vaan metrin päässä on peilikaapissa kokonainen hylly laukkujani varten.

Eteisen sisustus on pysynyt yksinkertaisena ja vähäeleisenä, mikä mielestäni on kaunista. Maton olen pohtinut vaihtavani vaaleampaan Pappelinan mattoon, kunhan ensin löydän mieluisen. Olemme olleet tyytyväisiä muovimattoon. Se on todellakin ajanut asiansa. Siinä ei näy lika, se sopii eteiseen täydellisesti ja on helppo huoltaa. Mustaan laattaankin olemme tottuneet. Siinä taasen näkyy herkästi lika ja pöly ja se vaatiin hieman useammin siivoamista, mutta onko sillä sitten niin merkitystä. Lapsiperheessä asia luultavasti voisi häiritä enemmän.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi