Valokuvaseinä

torstai 19. tammikuuta 2017

Meillä on ollut makuuhuone oikeastaan koskematta sisustuksen suhteen ensimmäisestä kesästä lähtien. Mielestäni huone on ollut hieman kolkko. Seinillä on ollut paljon tyhjää tilaa. On tuntunut siltä, että jotakin uupuu mutta en oikein tiennyt mitä keksiä. Kodikkuus on hyvä sana kuvaamaan tunnetta jota kaipasin. 

Ihastuin ajatukseen valokuvaseinästä, johon olisi helppo vaihtaa kuvia.  Sommitelma sai olla myös hieman rouhea ja teollinen. Muu sisustuksemme ei ole tämän tyyppinen, mutta joskus jokin niin erilainenkin uppoaa hyvin muuhun sisustukseen olematta irrallisen näköinen. Etsimme pitkään metallikehikkoa, jonka voisi ripustaa seinälle. Ensin tuntui ettei sellaista löydy sitten mistään. Viimein yhdestä rakentamisen kaupasta löytyi "kivikori", jonka kaksi seinäosaa yhdistin meidän valokuvaseinän elementiksi. Kiersin kehikkoon vielä valot pehmentämään ja tuomaan tunnelmaa. Sitten vielä klipseillä kuvat kiinni ja valmista!

Näissä alla olevissa kuvissa ei vielä ole kaikki lisäämäni kuvat paikoillaa, mutta ideasta kuitenkin saa hyvin kiinni. Tilasin täällä blogissakin näkyneitä kuvista kuin yhteisistä kuvistamme neliön mallisina. Kuvat on klipseillä kiinni ja niitä on helppo vaihtaa mielen mukaan. 
Tykätään lopputuloksesta - siitä tuli melkoisen kiva! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi