Loppukesän kukat

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Pitkästä pitkästä aikaa taas tallentamassa muistoja tänne blogin puolelle. Tauko ei ole ollut suunniteltu vaan johtui täysin teknisistä ongelmista. Tietokoneeni hajosi heinäkuussa. Akku turposi niin, että näppäimistö oli kuprullaan. 

Pärjäilin tämän välin työkoneellani, mutta eihän sillä kuvia käsitellä. Tässä kohtaa vuotta oli kuitenkin pakko luovuttaa ja hankkia uusi tietokone. Koneen merkistä en kuitenkaan suostunut tinkimään ja MacBookilla mennään edelleen. Tämä on jo kolmas MacBookkini. Hyväksi todettua ei kannata vaihtaa. Vuodenajoista rakkaimmat eli syksy ja joulu (vuodenaika?) ovat edessä. Mitä tulisikaan, jos en pystyisi käsittelemään kuviani. No ei mitään! 😅

Täällä siis ollaan taas ja pääsen palailemaan rakkaan valokuvausharrastukseni pariin. Ennen siirtymistä syksyyn, palaan vielä kesään listaamalla ajatuksia menneestä valoisasta ajasta. Kuvituksena on loppukesältä oma kukkapenkkimme. 


Kesällä 2017: 

💛 Kävin Italiassa perheeni kanssa

💛 Pidin siitä, että kesä ei ollut helteinen vaan juurikin sopiva

💛 Tänä vuonna meillä ei ollut pihaprojekteja - kaikki on valmista

💛 Olin kiitollinen siitä, että sain tänäkin vuonna lomailla koko kesän

💕 Vietimme toista hääpäiväämme

💛 Pääsimme juhlistamaan useammankin läheisen tärkeitä etappeja elämässä

💛 Ja se vähemmän mukana asia eli tietokoneen hajoaminen!Ulkona tulee vettä ja lehtiä on jo tippunut paljonkin puista. Syksy on saapunut.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi