Syyskuisen illan tunnelmaa

tiistai 27. syyskuuta 2016

Aurinko laskee aina vaan aikaisemmin ja hämärän huomaa jo selkeästi illan aikana. Joka ilta on kynttilöitä sytytelty ja tunnelmavaloja laitettu päälle. Kodin tunnelma on syksyn myötä muuttunut mielestäni kodikkaammaksi ja sisustaminenkin on alkanut jälleen kiinnostaa. Mitään radikaalia emme kuitenkaan ole kotona muuttaneet. Lähinnä sisustaminen on ollut tekstiilien vaihtoa ja lasitetun terassin sisustamista tunnelmavaloilla.

Ulkona on jo jonkin aikaa roikkuneet aurinkokennolamput, jotka vaihtelevalla menestyksellä ovat syttyneet iltaisin hämärän tullen. Pihaistutuksessa olevat aurinkokennovalaisimet ovat ainoita, jotka takuuvarmasti palavat joka ilta. Ne ovat latautuneet hyvin ja palavat pitkään. Muut eivät ole niinkään latausvarmoja.

Siirsimme keittiön ruokailupöydän yllä olleen kattokruunun lasitetun terassimme kattoon. Se näyttää upealta kun valot syttyvät siihen illalla. Kerrankin yhtenä iltana kaikki pihamme aurinkokennovalaisimet sattuivat palamaan yhtä aikaa ja pitihän ne nopeasti käydä ikuistamassa ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi