Pihan ilmeen kohotus

torstai 8. syyskuuta 2016

Piha koki tänä kesänä muutoksen, mikä oli enemmänkin kuin toivottavaa. Parin vuoden asumisen jäljiltä pihan soratut kulkuväylät alkoivat näyttää enemmänkin rehottavilta rikkaruohoalueilta vaikka niitä miten yritti siistinä pitää. Nurmi oli myös levinnyt kulkuväylien puolelle kaventaen niiden alkuperäistä mittaa.

Olimme keskustelleet laatoituksesta jo jonkin aikaa, mutta nopeasti se päätös syntyi alkukesästä. Päätös todellakin oli oikea ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä laatoitetun pihan omistajia nyt reilun kuukauden ajan. Jouduimme odottelemaan pari kuukautta tilauksesta, että saimme miehet töihin pihalle. Kesä oli näköjään laatoitusten sesonki aikaa. En ollut osannut ajatella, että joudumme odottamaan useamman kuukauden. Odotus palkittiin. Kuvat puhukoon puolestaan!

Piha ennen: Piha jälkeen: Tämä kesä jää mieliin pihamuutosten myötä. Terassilasitusten asennus ja pihalaatoituksen laitto muutti melko paljon kotia ulkoisesti paremmaksi. Ensi kesänä en usko suuria muutoksia tulevan. Taidamme nauttia pihastamme tälläisenään.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi