Olohuoneen uusi verho

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Perjantaiseen Rauman reissuun sisältyi myös teetetyn verhon hakeminen sisustustalo Kodinonnesta. Olemme aikaisemminkin teettäneet kotiimme verhoja kyseisessä liikkeessä ja tiesimme palvelun olevan hyvää. Aikaisemmat verhot on teetetty keittiöön. Nyt halusimme olohuoneen verhoihin muutosta ja päädyimme ensin teettämään yhden "tehosteverhon" valkoisten verhojen joukkoon.

Keittiö jatkuu olohuoneeseen ja molemmat tilat näkyvät toisiinsa. Olohuoneen verho ommeltiin kolmesta eri värisestä kankaasta. Verhossa on päävärinä valkoinen, joka olikin ensisijainen väritoiveemme. Toisaalta näin syksyä vasten olisi tummakin väri voinut olla hyvinkin varteenotettava. Verhosta löytyy myös mustaa ja beigeä. Keittiössä mustaa on lattian laatoissa ja keittiön välitilan laatoissa + tasoissa. Olohuoneessa mustaa taasen on takassa. Keittiön pellavaverhot vastaavat olohuoneen uuden verhon beigeä sävyä. Tällä ajatuksella verho yhdistää näitä kahta tilaa enemmän kokonaisuudeksi.


2 kommenttia :

 1. Hih, meillähän on muutakin yhteistä :) Käypä kurkkaamassa meidän teinin verhoa https://arjentimantteja.blogspot.fi/2016/04/teinityton-huoneen-stailaus.html

  Kodinonni on ihana paikka ja heidän ompelupalvelunsa aivan loistava. Vieno pyyntö sinulle. Sanoit, että kirjoitat vain itsellesi, mutta voisitko silti mitenkään laittaa bloggerin lukijapalikkaa sivureunaan tai perustaa Facebook-sivun, jota kautta blogiasi voisi lukea. Mielelläni tulisin tänne uudelleenkin. Pääni on vain niin hatara, että tarvitsisin jonkun tuollaisen muistin tueksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä näköjään onkin muutakin yhteistä. Teilläkin on aivan ihana verho. Vaaleanpunaisen ystävänä teidän verhonne on juuri täydellinen :)

   Kiitos vinkistä. Pitääpä lisätä lukijapalkki.

   Poista

by mlekoshi