Syyskuinen keskiviikko

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Päivät kuluvat todella nopeasti. Jatkuvasti on maanantai ja seuraavaksi taas perjantai. Ihan kuin eläisi kaksipäiväistä viikkoa. Töissä on kiirettä ja myöskin vapaa-ajalla tekeminen ei ota loppuakseen. En väitä kuitenkaan etten ehtisi myös laiskotella, sillä kiitettävästi olen myös tv-sarjoja seurannut.

Hektinen arki on tietyllä tapaa mieleeni, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin mielekäs ajankulu ja tekeminen. Tykkään täyttää kalenteria ja suunnitella kaikkea tulevaa. Stressiä on aiheuttanut muutama erittäin vaikea tenttikirja. Odotankin jo kuun vaihtumista, jotta pääsisin keskittymään uusiin mukavampiin asioihin. Toisaalta haasteet on mukavia ja niistä selviäminen tuo hyvän mielen. Melkoinen voittajafiilis kun selättää vaikeat tilanteet!

Iltasin on mukavaa sytytellä tunnelmavaloja palamaan ja linnottautua sohvalle viltin alle. Kynttilöitäkin olemme jo polttaneet useampana iltana. Takkapuita on haettu sisälle lämpiämään, mutta vielä syksyn ensimmäinen takkatuli odottaa sytyttämistään. Ehkäpä viikonloppuna?

Odottelen jo syksyn vieläkin kirpakammaksi muuttuvia ilmoja. Vaahteroiden lehdet loistavat jo värikkäinä. Pitää jokin aurinkoinen päivä käydä kameran kanssa kävelyllä. Olen myöskin huomannut iltojen pimeytyvän aina vaan aikaisemmin. Loistavaa, syksy sen kuin syvenee! :)


Mukavaa puoliväliviikkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi