Katsaus menneeseen syksyyn

lauantai 5. marraskuuta 2016

Palataan vielä syksyisiin kuviin, joita löysin koneeltani. Syksy oli tänä vuonna niin kaunis. Aurinkoa riitti ja lehdet saivat upeat värit. Ehdin myös nauttia syksystä monin tavoin. Halusin listata asioita, joita menneeltä syksyltä jäi mieleeni. 

Syksy 2016 piti sisällään: 

- Normaalia enemmän liikkumista luonnossa. Innostus patikointia kohtaan nosti toden teolla päätään.   Teimmekin yhdessä useampia retkiä luontoon. Hankin oman repun!

- Olen edistynyt hyvin kurssi-harrastukseni saralla. Olen oppinut paljon uutta ja saanut aivan uudenlaisia näkökulmia katsoa elämää. Olen myös astunut suuresti oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Se kannattaa aina ja sitä oikeasti kannattaa suunnitelmallisesti tehdä. Itsensä voittamisen tunne on mahtava!

- Lapsuuden kotikaupungissani olen ehtinyt käymään paljon, mikä on tuonut hyvän mielen. Voi kun löytäisimme muutamaksi viikoksi ensi kesälle paikan viettää lomaa siellä. Työn alla siis! Postauksen kuvat ovat yhdeltä Rauma-reissultani. 

- Ystävien kanssa on tullut vietettyä aikaa. Tätä aikaa saisi olla paljon enemmän <3 

- Olin valokuvauskurssilla. Kurssi oli aivan mahtava. Sen myötä innostuin jälleen kuvaamisesta aivan uudella tavalla. Kameran kanssa tulikin liikuttua paljon. Myös uuden objektiivin hankinta on alkanut kutkutella mieltä. 


Kuvien myötä on hyvä jättää syksy taakse ja siirtyä alkaneeseen talvikauteen. Tänään aamulla oli - 10 c pakkasta. Talvi on alkanut jo heti marraskuun alussa kunnolla. Se ei haittaa. Pakkanen tuntuu oikein mukavalta. 

Hyvää pyhäinpäivää sinulle! :)


2 kommenttia :

by mlekoshi