Marraskuun tunnelmaa

tiistai 8. marraskuuta 2016

Tänä vuonna tuntuu siltä, että olen ajoissa kaiken kanssa. En ole koskaan laittanut "jouluvaloja" ulos tähän aikaan vuodesta. Nyt pitää ihan oikeasti kutsua niitä kausivaloiksi. Kausivaloja näkee jo monilla pihoilla ja parvekkeilla. Tänä vuonna talvi tuli aikaisin ja siksi kaiketi tuntuu, että voisi laittaa esille jo kaikenlaista talveen että jouluun kuuluvaa. 

Kiedoin valonauhaa lasitetulla terassilla jo kesän viettäneeseen pallomaiseen valkokartiokuuseen. Siitä tuli todella kivan näköinen. Yllätyin ihan itsekin siitä, miten kivalta se terassilla näyttääkään. Puu on sellaisessa kohdassa, että näemme sen myös keittiöön. Samoin se heijastuu terassin toisen lasiseinän kautta olohuoneeseen. Hyvällä paikalla! 

Toiset valot kiedoin terassin rappusilla ruukussa olevan sinikatajan ympärille. Tähän pieneen katajaan valitsin pienet valot. Halusin jotakin hyvin yksinkertaista. Näitä valoja emme vielä sytyttäneet, joten niistä kuvia myöhemmin. Tähän tunnelmaan voisin istahtaa kuppi höyryävää glögiä kädessä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi