Jouluisia tyynyjä sohvalla

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Se mistä on mielestäni helppo lähteä lisäämään pientä jouluista tunnelmaa kotiin on sohvatyynyt. Täällä blogissa jo viime vuonna vilahtanut punainen "hirvi"-tyyny on saanut uuden jouluisen tyynyn kaverikseen. Marimekon kuusikossa tyynyä etsin jo viime vuonna, mutta se oli päässyt loppumaan joka puolelta. Miten ilahduinkaan, kun huomasin sen tulleen taas myyntiin.

Päädyimme valitsemaan, Miikan toiveita kunnioittaen, uutukaisen sävyn musta-valkoisen sijaan. Itse olisin tainnut mennä tylsällä musta-valko-linjalla jos olisin itsekseni päättänyt. Nyt kuitenkin olen ihan tyytyväinen tähän valintaan. Tyyny on oikein kiva väripilkku olohuoneessamme ja muistuttaa kuosinsa puolesta tulevasta juhlasta.

Tyytyväiset tyynynomistajat kuittaa! :)Tänään on ihana vapaapäivä keskellä viikkoa. Olen lähdössä kotikaupunkiini. Olen innoissani!

Päivä pitää sisällään kampaajalla käyntiä ja kauneushoitolaa, kahvittelua ja lounasta. Tätä päivää olen odottanut jo useamman viikon. Kampaajakäyntiä jo useamman kuukauden. Viime kerrasta on nimittäin viisi kuukautta. Hups! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi