Itsenäisyyspäivä 2015

torstai 10. joulukuuta 2015

Tarkoitus on päivittää itsenäisyyspäivän tunnelmia kuvien väityksellä vielä näin jälkikäteen. Yleinen tunnelma oli päivällä sateinen, mutta emme antaneet sen haitata.

Itsenäisyyspäivä alkoi kotoilulla. Tehtiin lounasta, jonka jälkeen lähdettiin joulumarkkinoille. Ihmisiä oli sateesta huolimatta jonkin verran liikkeellä. Joulumarkkinoiden tunnelma jäi hieman vaisuksi lumettomuuden takia, mutta mukavaa oli silti kävellä ja katsella kojuja.

Vettä sataa! Ainoa ostoksemme oli seimen täydennys. Jouluseimemme on keramiikkapaja Kruukun tekemä ja tänä vuonna ostimme siihen yhden paimenen ja kyyhkysparin tallin katolle. Joka vuosi jotakin... 


Markkinoiden jälkeen teki mieli iltapäiväkahville jonnekin ja päätimmekin ottaa suunnaksi Naantalin ja Cafe Amandiksen. Jippijai.... 


... jeee, Amandis näkyy ja se on auki! (keltainen talo)Ihana joulutunnelma oli vastassa jo ulkoportailla ja jatkui sisälle.  Ihmisiä oli paljon liikkeellä. 


Herkut pöytään, lippu liehumaan ja nauttimaan olosta <3


Kotona oltiin jo hyvissä ajoin ja kuudelta sytytimme ikkunalle kaksi kynttilää. Itsenäisyyspäivä ja toinen adventti osui samalle päivälle tänä vuonna. Loppuilta kului mukavasti sohvalla juhlia seuraten ja juustoja maistellen. 

Seuraavaksi palaan jouluisen kodin tunnelmissa.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi