Joulukoti

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Tämä blogi on mukava tapa kerätä itselle muistoja matkan varrelta. Muutama päivä sitten selasin blogia halutessani muistella viime joulua ja sitä, minkälaisia koristeita meillä oli silloin. Ihanaa, että olen ottanut kuvia ja tallentanut niitä tänne.

Tuleva joulu on toinen yhteinen joulumme ja samalla toinen joulu yhteisessa kodissamme. Blogi siis on muistojen taltiointiin todellakin mitä mainioin väline. Samalla tunnelmia pystyy jakamaan muillekin. Mikäs sen kätevämpää!Torttuja leivottiin kolmannen adventin viikonloppuna molempina päivinä. 


Keittiön ikkunalla, jo toista vuotta, nappulat toimittamassa adventtikynttilöiden pitimien virkaa. Keittiö taitaa olla ainoa kohta kodissamme, jonne saamme kynttilät ikkunalle. Se siis hyödynnetään tietysti!


Punainen tuo joulun ja sitä virkaa on toimittamassa punainen hirvi-sohvatyyny. 
Miten tätä malttaa laittaa pois joulun jälkeen. Minulle punainen on melkeinpä se jouluväri. Toisaalta kevään tultua varmasti tekeekin jo mieli kaivaa kaapeista sisustukseen sitä raikkaampaa ja aurinkoisempaa väriä. Nautitaan siis tästä hetkestä nyt. 

Olen ottanut kuvia kotimme tontuista. Ajattelin palata niihin oman päivityksen kera. Seuraavaksi sitten niitä. Teema joulu jatkukoon! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi