Tähtitorttuja

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Kolmas adventti. Joulu tulee nopealla vaihdilla. Tuntuu ettei muuta ehdi kuin odottaa lumisia maisemia ja toistaa sitä että ei vielä voida olla näin lähellä joulua. Onhan tässä kuitenkin vielä aikaa tunnelmoida.

Eilen tehtiin ensimmäisen kerran tähtitorttuja. Yleensä olen tehnyt perinteisiä joulutorttuja, mutta tähtitortuiksi nämä muuttuivat muotonsa kautta. Piparkakkumuotti esille ja siitä se sitten lähti. Taikinaa jää tällä tavalla haaskoon melkoisen paljon.


Kauniin näköisiä kahden suupalan torttuja. 


Eipä niitä paljoa meiltä jäänytkään syömättä. Maistuivat päiväkahvilla hyvin. Illalla menivätkin jo loput. Tänään pitää tekaista lisää. 


Joulu on saapunut myös sisustukseen. Kynttilöitä on kulunut jo melkoinen määrä. Pidämme siitä, että aina palaa kynttilä, useimmiten kynttilöitä, jossakin kodissamme. Jouluasetelma löysi oman paikkansa. Tänä vuonna valkoinen joulutähti on päässyt asetelman pääosaa. 


Kuusi on ollut koristeltuna muutaman päivän ajan. Viime vuonnakin laitoimme kuusen jo varhain esille, koska vietämme joulun jälleen muualla. Näin pääsee myös omassa kodissa nauttimaan kaikesta jouluun liittyvästä eikä tarvitse luopua kuusen laitosta. Olkoonkin sitten vasta joulukuun puoliväli. 

Seuraavat postaukset taitavat jatkaa jouluista tunnelmaa. Nautitaan siitä nyt kun on sen aika! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi