Marraskuun juttuja

maanantai 23. marraskuuta 2015

Joulun odotus on alkanut ainakin jo toisella meistä. Haluaisin laittaa jo koristeita esille, mutta onneksi on tuo toinen himmaamassa. Ensimmäinen adventti häämöttää kuitenkin jo tämän viikon sunnuntaina eli eiköhän se joulun odottaminen virallisestikin pääse alkamaan kohta.

Kokoan tälläkin kertaa muutaman kuvan marraskuun tapahtumista tähän. Kiirettä on ja kaikki viikonloput tuntuu olevan täyteen ahdettuja. Näin se on aina loppuvuodesta. Nautin kuitenkin juurikin siitä! :)


Ensimmäiset hyasintit on ostettu noin viikko sitten ja ripoteltu pitkin kotia. Rakastan kotona olevaa hyasintin vienoa tuoksua, jonka huomaa kotiin tullessa. Kuitenkin maltillisesti tuoksua.


Käsityömessuilla tuli käytyä Tampereella 13.11 perjantaina. Epäonnen päivästä ei ollut tietoakaan ja kaikkea kivaa löytyi, etenkin uusia ideoita. Yllä olevassa kuvassa ostoksia: paperinarua ja isot pyöröpuikot. 


Tein itse tälläisen valokranssin. On muuten aika kiva. Myönnetään, että pientä kehittelemistä on vielä... aion tehdä vielä toisenkin!


Kasnäs. Mantereella tuli lunta ja saaristossa näytti tältä. Kuva viime viikonlopulta. Olimme nauttimassa kylpylästä. Saimme matkan lahjaksi. Ihana lahja kerrassaan!


Kotimatkalla joulutunnelmissa, ainakin minä... Maassa oli hieman jopa lunta. Poikkesimme takaisin tullessa Paimion joulumarkkinoilla sekä sisustuskauppa Adalmiinan Helmessä. 


Nämä löytyivät sisustuskaupan pihalta, automme edestä.


Ensi viikolla on jo joulukuu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi