Sekalaisia kuvia lokakuulta

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Lokakuu meni nopeasti. Marraskuukin on jo hyvää vauhtia käynnissä. Jouluisia koristeita ja herkkuja on ilmestynyt kauppaan. Itsekin olen jo muutaman joululehden kotiuttanut ja lueskellutkin sohvalla nautiskellen. Olen vaan niin jouluihminen.

Keräilin lokakuun aikana otettuja kuvia tämän postauksen yhteyteen. Sekalaisia tapahtumia, kuvia eri yhteyksistä. Olkaa hyvä! :)


Takkaa on poltettu melkein joka ilta. Takka ja sen tuoma tunnelma <3


Halloween viikonlopun kukat ostettu juurikin oikean värisävyn perusteella. 


Kynttilöitä on saanut poltella jo muutaman viikon...


... tämä vihreä mistelin tuoksuinen keittiön pöydällä. Kynttilät eivät ole jääneet pelkästään poltteluasteelle, sillä olin ystäväni luona tekemässä kynttilöitä myös itse. Teimme soijakynttilöitä lasipurkkeihin. Kynttilän kaikki osat ovat ainakin melkein luomua.


Torilta ihania liljoja. Neljä vartta kymmenellä eurolla. Vakkari paikka ostaa liljoja!


Ulos on jo viety lyhty. Lyhdyn valot näkyvät kivasti olohuoneeseen terassilta. 


Silakkamarkkinoilla käytiin myös. Turun kauniimpia kävelyreittejä. Lehdet ovat tainneet jo tippua puista. 


Lakuostoksia selkeästi!Kyllä Turku vaan näyttää parastaan!Viime viikonloppuna käytiin myös herkuttelemassa Turun kenties suosituimmassa ravintolassa. Ainakin ravintolaan sai jonottaa pöytää heinäkuusta lähtien. Kaskismenut nautittu. Kuvassa nykypäivän tillilihaa. Pitihän annos ikuistaa ;)Taivaalle katsoessa on saanut huokaista ihastuksesta. Kaikkea ei vaan voi ikuistaa kuviin, sillä moni asia pitää kokea. 

Tänä syksynä on melkein joka päivä ollut hetki, jolloin olisi tehnyt mieli pysähtyä siihen paikkaan ja kaivaa kamera laukusta. Ei ne kuvat, vaan ne pienet hetket... jotka pitää huomata <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi