Muutto Osa 2 - Done

torstai 3. heinäkuuta 2014

Muuton toinen osa on nyt onnellisesti takana. Vielä on jonkin verran tavaroita etsimässä paikkojaan, mutta voi jo todeta, että hyvältä näyttää. Tuntuu kyllä mukavalta, että kaikki muuton osalta alkaa olla takana. Onhan tässä melkoisesti puuhaa ollutkin. Kahdesti tavaroiden pakkausta, muuttofirmojen kanssa kahdesti asioimista, kahdesti tavaroiden muuttamista ja purkamista. Näiden päälle vielä kahden asunnon loppusiivoukset ja luovutukset. Ei kiitos ihan hetkeen uudelleen!

Kaapin aarteita päässä ;-D


Kyseessä siis oli nyt Miikan muutto. Hän oli tilannut muuttofirmalta muuttopaketin, joka piti sisällään laatikollisen erilaista muuttoon tarvittavaa tilpehööriä mm. silkkipapereita astioiden suojaamiseen, kuplamuovia ja kelmua. Sohva- ja patjasuojat olivat mukana myös. Melko kätevä paketti ja oli hyvin riittoisa. Saatiin pakattua kaikki näppärästi. 


Ja tavaraa todellakin riitti. Mistä tätä tavaraa oikein on kertynytkään. Onneksi asianomainen teki hyvää työtä ja monta pussia kertyi kierrätykseen sekä suoraan roskikseen. Omasta mielestäni vähempi on parempi. Jos ei jotain tavaraa oikeasti tarvitse, niin miksi sitä sitten säilyttää kaapissa?! Itse nautin siitä ajatuksesta, että tiedän kaapissa olevan tilaa sekä kodissa väljyyttä. Vähän kuin ajatusten hallintaa lokerointitekniikalla stressitilanteessa, heh!


Muuttolaatikoita oli tilattu muuttofirmasta muutama päivä etukäteen 40 kpl. Käyttämättä jäi noin kymmenkunta. Itselläni laatikoita oli 30 kpl ja kaikki tulivat täyteen. Jos joskus muutamme tästä kodista toiseen niin minimi laatikkomäärä on se 60 kpl. Toivottavasti pystymme pitäytymään siinä, sillä tavaraa tuppaa kertymään yli tarpeen kun tilaa on. Nytkin on vielä kovasti hankintoja tekemättä, mutta tarpeeseen. Lähinnä osa tarpeista koskee pihan hoitoon tarvittavia työkaluja, kuten ruohonleikkuria ja sen sellaista. 

Tänään olemme jo päässeet hieman irtautumaan muuton osalta ja aloitimme aamun heräämällä jo puoli seitsemältä. Aamupalan jälkeen lähdimme torille kiertelemään. Käytännön syystä olimme ajoissa liikkeellä, sillä torille pääsee autolla helpoiten aikaisin aamulla. Silloin saa auton helposti parkkiin ja vieläpä ennen maksullisen parkkiajan alkamista. Torilla kierreltiinkin melko pitkän aikaa. Aurinko paistoi vihdoinkin. Torilta tuli ostettua mansikoita ja siikliä. Niin ja herneitä myös. Vakiostokset. Sitten myös muutama taimi. Niistä vaikkapa erillisessä postauksessa lisää!

Päivä jatkuu rauhaksiin puuhaillessa ja toivottavasti terassilla aurinkoisessa ilmassa lueskellessa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi