Pieni makuuhuone 1.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ajattelin kirjoitella tänne blogiin talostamme löytyvistä huoneista. Tämän kertaiseen postaukseen otin käsittelyyn yhden pienistä makuuhuoneistamme, joka on otettu tv-huonekäyttöön. Tässä makkarissa on pieni tv ja Miikan vanha sohva, jonka halusimme säilyttää. Vielä tämä huone ei ole kovin suureen käyttöön päässyt, mutta nyt kuluneena viikonloppuna siellä on eräs miespuoleinen henkilö nauttinut vanhalta sohvaltaan suunnistuskisojen katsomisesta ;-).

Tässä kuvasarjaa. Valitettavasti tänään on ollut pimeä ja sateinen päivä, mikä näkyy myös kuvien valoisuudessa. Päätin kuitenkin julkaista kuvat siitä huolimatta.


Kuva ovensuusta. Lattialla näkyvä ruskea matto pääsi lattialle, kun ei sille muutakaan paikkaa keksitty. Matto oli aikaisemmassa asunnossani eteisen maton virkaa toimittamassa. Huone on nykyisten makuuhuoneiden tapaa pieni, mutta sinne on saatu mahtumaan sohva, lipasto ja telkkari. 


Huoneen kiiltopintaiset kaapistot. 


Huoneen nurkassa näkyy vielä peili odottamassa sijoituspaikkaansa. Valitsemamme tapetti tulee kivasti esille tässä kuvakulmassa. Raidat erottuvat hyvin toisistaan. 


Vanhan sohvan tyynyt jäivät edellisen asunnon roskikseen ja uudet tyynyt pääsivät koristamaan sitä. Hillittyä sävymaailmaa jatkettiin. Tässä tyynyssä on hieman rouheutta ja elettyä elämää mukana. 


Tyyny on tehty vanhasta purjekankaasta. 


Toista päätyä pääsi koristamaan beige tähtityyny, jonka siskoni antoi minulle viime jouluna. 


Mariskooleja taitaa löytyä tästä huushollista melkein jokaisesta huoneesta tällä hetkellä. Mistä ihmeestä niitäkin on oikein kertynyt. Tuikkukipot ovat toinen asia, joita tuntuu olevan kaikki nurkat täynnä. Mikä siinä silti on, että niitä on aina saatava lisää ja aina löytyy uusi ihana yksilö, joka on aivan pakko ostaa! :-D

Yhteistä lomaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa. Ensi viikon suhteen suunnitelmat on jo tehty ja viikko onkin täynnä tekemistä. Mukavaa, kun ehtii toteuttaa kivoja suunnitelmia ja säät vielä hellivät. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi