Valaistusta

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Valmistuvalla talolla tulee käytyä aina silloin tällöin. Sen ohi tulee ajettua lähestulkoon joka päivä, koska sehän sijaitsee noin kilometrin päässä nykyisestä kodista. Tontilla touhuaa rakentajaporukka täyttä työpäivää viitenä päivänä viikossa, joten melkein aina näkyykin jotakin konkreettista etenemistä.

Eilen kävimme talon pihalla kääntymässä ja huomasimmekin heti, että ulkovalot on asennettu. Tällä viikolla on tapahtunut sähkö- ja vesitöihin liittyvillä alueilla edistymistä. Hanoja on asennettu sekä lavuaarit näyttävät olevan paikoillaan. Ulos on ilmestyneet pistorasiat, ovikello sekä kivat ulkovalaisimet. Niistä otimmekin kuvia.

Kysymyksessä on Airamin Alppila valaisimet. Valaisimet ovat ruostumatonta terästä ja ne valaisevat sekä ylös että alas. Hieman erilaisemmat kuin perinteiset ulkovalaisimet. Alla kuvitusta.Tästä kuvasta näkyy hyvin tontin rajalla oleva katulamppu. Tämä tulee valaisemaan pihaamme paremminkin kuin hyvin. Se onko katulamppu hyvällä paikalla muutoin, selvinnee kun olemme kotiutuneet. Kuva on talon tien puoleisesta päädystä. 


Valaistus kodinhoitohuoneen oven vieressä. Tästä näkyy lampun muoto hyvin. 


Lamppu saman seinän kulmassa liiketunnistumen kera. 


Lamppu ei varmasti ole kaikkein valaisevin, mutta uskoisin että meidän taloomme riittävä tuon katulampun sijainnin takia. Ainakin näiden lamppujen ulkonäkö on kiva ;-)


Terassin kattoon oli myös ilmestyneet lamput. Mukavan huomaamattoman näköiset. Syysiltana kuitenkin ehkä tarpeelliset. Vaikka tunnelman tuojina lyhdyt ja kynttilät ovat tietysti ensisijaisia!


Vielä lähempää kuvattuna. 

Tällaisin jutuin tällä kertaa. Mitä muuta on viikon aikana tapahtunut? Tavaraa on myyty ja myynti-ilmoituksia laitettu niistä nettiin. Hyvältä näyttää! Turussa on mennyt kaupaksi lipastokaappi sekä työpöytä. Espoosta on "myyty" jo pesukone, ruokailuryhmä, nojatuoli, mutteripöytä, työpöytä sekä lipasto. Ehkäpä jotain muutakin, mutta joka tapauksessa paljon! Ensi viikonloppuna kohti Espoota ja tavaroiden luovutusta uusille omistajille. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi