Työn jälkeen palkinto

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Otsikon mukaan työn jälkeen seuraa usein palkinto. Vietimme viikonlopun Espoon asunnolla. Tarkoituksena oli hakea Jukolaan tarvittavia tavaroita sieltä, mutta samalla myös myydä Miikan tarpeettomia huonekaluja pois.

Meillä on ollut tori.fi:ssä myynnissä noin kymmenkunta tuotetta. Perjantaina saimme rauhassa laittaa kaikkea valmiiksi Espoossa ja rentoutua kuluneesta viikosta. Lauantaina ja sunnuntaina olikin melkoista trafiikkia. Olimme sopineet yhteensä seitsemän eri noutoa lauantaille. Saimmekin erinäisten kommellusten jälkeen kaikki tavarat suunnitellusti myytyä yhtä nojatuolia lukuun ottamatta. Muutama noudoista siirtyi sunnuntain aamulle.

Olimme hyvin tyytyväisiä viikonlopun toimintoihimme. Suunnitellut työt toteutuivat paremminkin kuin hyvin. On myös mukavaa, että käytetyt huonekalut kelpaavat vielä käyttöön. Palkintona oli sunnuntaina puolilta päivin brunssi läheisessä Cafe Bastvikissa. Se olikin todellinen positiivinen yllätys. Voimme suositella kaikille laadukasta brunssipaikkaa etsiville.


Paikan miljöö on kuin eri maailmasta kerrostalojen katveessa. Cafe Bastvik sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Pihalla olisi viihtynyt pidempäänkin. 


Sisätiloista kuvia.

Ja itse asiaan, herkkupöytään. Parasta varmasti oli aivan mielettömän ihanat punaiset ja kypsät tomaatit. Tuollaisia ei kaupasta kyllä löydä täällä kotimaassa. Juustoja löytyi montaa sorttia. Ja pitkään uunissa haudutettu ohrapuuro vei kielen mennessään!


Herkkuja lautaset täynnä :-P


Brunssin jälkkärinä oli vielä kakkupöytä, josta löytyikin kolmea eri sorttia.Vatsat killillään kavuttiin Espoon kotia kohti ja hetkeksi aikaa ruokalevolle. Mukava viikonloppu on takana ja kotiin saavuttuamme kävimme vielä talollakin kurkistelemassa. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi