Mattojuttuja

maanantai 26. toukokuuta 2014

Luulisi, että maailma on mattoja täynnä. Arkielämän kokoisessa mittakaavassa pitäydytään nyt kuitenkin siinä, että lähikaupat ovat mattoja täynnä. Mutta millaisia mattoja?

Uusi olohuone kaipaa mattoa. Millainen se sitten olisi, sitä on pohdittu jo talokauppojen varmistumisesta lähtien. Maton ostaminen ei olekaan niin yksinkertaista kuin saattaisi äkkiseltään kuvitella. Kauppoja on tullut kierreltyä useampia, mutta yhtään "sitä oikeaa" ei ole sattunut näistä kaupoista kohdalle. Voihan sitä tietysti miettiä, että onko tässä kohtaa vika minussa kun mikään ei kelpaa!?

Onneksi on netti, joka saattaa pelastaa tilanteen. Turussa sijaitsee ihana sisustusliike Sisustuksen Koodi. Koodi mainosti jossakin vaiheessa juurikin täydellisesti meille sopivaa mattoa, jonka nyt bongasin sieltä. Nettiä selatessani matosta on näyttänyt tulleen oikein hitti sisustusblogimaailmassa. Enkä enää ihmettelekkään syytä viikonloppuna tehdyn kauppakierroksen jälkeen. Useampia kaupassa näkemiämme mattoja en osannut sijoittaa oikein minkään tyyppiseen kotiin. Hyvin erikoisia luomuksia kerrakseen! Pörrömattoja oli vieläkin paljon tarjolla, mutta itse koen että niiden aika saisi nyt hetkellisesti olla ohi kodissamme.

Nyt siihen täydelliseen mattoon. Kyseessä on tanskalainen käsin tehty Linie design Asko mixed matto. Tämä kaunis matto on materiaaliltaan villaa / juuttia. Maton värityksenä on luonnonvalkoista ja mustaa kudottuna sekaisin.
Näihin mattokuviin on tullut palattua muutamina iltoina haaveilemaan. Mattoa saa monina eri kokoina, mutta meille sopiva olisi 170cm x 240 cm. Matto on tilaustuote ja jonot ovat olleet vielä talvella kahden kuukauden pituiset. Ehkäpä kesällä kukaan ei tilailisi mattoja ja matto tulisi nopeammin perille Suomeen... jos tähän päädymme. 

Tällaisin sisustusmiettein tällä kertaa. Huomenna töiden jälkeen Koodiin ihailemaan kyseistä mattoa ihan livenä. Sitten on päätösten aika!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi