Tapettia ja maalia

maanantai 12. toukokuuta 2014

Disclaimer: tekstin sisältö ei mahdollisesti, jopa todennäköisesti, vastaa pääbloggari Helin mielipiteitä.
 
Talokauppa päivä oli varsin vauhdikas. Pankista siirryimme talolle katsomaan, mitä tulikaan ostettua. Ja kun rakentaja pyysi, että toimittaisimme seinäpäällystevalintamme mahdollisimman nopeasti, niin tuota pääsisustajaa ei saanut pysymään poissa maalikaupasta, vaikka perjantai-iltapäivä olikin ollut pitkä.
 
Tapettien valinnassa on yksi tärkeä sääntö
  1. Jokaista tapettia, jota EI aio valita, ei tarvitse kommentoida ja perustella, miksi sitä EI valita. Ainoastaan kiinnostavia kannataa jäädä katselemaan ja miettimään, joskus jopa perustelemaan.
Tätä periaatetta noudattamalla selvisimme valinnasta noin 15 minuutissa. Toki olimme jo valmiiksi miettineet, minkä tyylistä haluaisimme. Ja että pääosa seinistä jäisi valkoisiksi, koska haluamme säilyttää valon koko talossa, varsinkin kun olohuoneen ja ruokailutilan valtavat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa eikä sitä mielestämme kannata kadottaa tummiin seiniin.
 
Sitten, kun muuttomme aika tulee, näkyy olohuoneessa Cosy White -raitatapettia ja päämakuuhuoneen seinällä Tikkurilan Uni-maalia tuomaan rauhallisia yöunia. Sekin tuli jo opittua, että värit tietokoneen ruudulla ja luonnossa ovat aika erilaiset.

1 kommentti :

  1. Kivan blogin olette laittaneet pystyyn, jään mielenkiinnolla seurailemaan miten projekti etenee! :)

    VastaaPoista

by mlekoshi