Luopumisen tuskaako?

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tuota kysymystä on pitänyt esittää muutaman kerran Miikalle. Kysymyksessä onkin nyt sisustusaiheinen postaus. 

Samalla kun muutamme uuteen kotiin, yhdistyy myös kaksi eri kotia. Tämä tarkoittaa, että on kahdet eri huonekalut, astiat, pyyhkeet, lakanat etc. Miespuoleiselle henkilölle tällaiset asiat eivät välttämättä merkitse samassa mittasuhteessa tärkeyttä kuin naispuoleiselle. Kuitenkin olen kuullut jo "muutaman" kerran Miikan laadukkaista huonekaluista ja tietysti itse väläyttänyt samalla hyviä ideoita näiden sijoituskohteesta hänelle. Ainakin omasta mielestäni oikein hyviä sijoituskohteita. Joku jo tietääkin, että se tarkoittaa tori.fi-osoitteeseen niiden toimittamista! ;-D

Meidän tuleva koti on hyvin vaalea ja seinäpinnat halutaankin säilyttää sellaisina. Mielestäni olen ainakin itse asunut ihan liian pimeissä kodeissa, joten on ihanaa saada valoisuutta seuraavaksi. On tärkeää, etttä koti pysyy valoisana vielä ikkunoista tulevan kirkkaudenkin lisäksi. Itse vannon valkoisen nimeen huonekalujen suhteen! Meille tuleekin olohuoneen sisustukseen täysin valkoinen sohva ja valkoinen tv-taso (jo olemassa olevat). Muut olohuoneen huonekalut ovat vielä auki, sillä niitä ei ole vielä hankittu. Samoin mattoa ei vielä ole. Jonkin verran siis pitää tehdä hankintoja. 

Miikka oli nyt viikonloppuna käymässä omassa kodissaan ja oli kuvannut myytävät kalusteet. Tässä kohtaa pitää huomauttaa, että hän sai ihan itse päättää mistä hän luopuu. Hyvin oli homman hoitanutkin. Kesäkuussa taitaa olla oikea aika näiden kalusteiden nettiin laittamiselle. Tässäpä muutama kuva esimerkiksi. 


Vuodesohva. Tästä neuvottelimme. Miikalla on kaksi sohvaa ja molempia emme voi ottaa uuteen paikkaan. Päädyimme sohvista toiseen. Tämän hyvä puoli olisi ollut vuode, mutta toinen sohva valikoitui sen hennomman vihreän värin sekä mukavuuden vuoksi uuteen kotiin. 

Keittiön ruokailuryhmä. Tämä vaan oli auttamattomasti aivan liian pieni. 

Olohuoneen pöytä. Olikohan Miikan aikomus myydä myös pöytäliina? Pöydän värimaailma ei ole meidän uuden sisustuksen mukainen, joten tämä jää tarpeettomaksi. 

Rakas koulupöytä, joka kuulemma kulkenut monissa paikoissa mukana. Tämä valitettavasti tulee päivittymään modernimpaan malliin ja yllätys, valkoiseen sellaiseen. Myös kapeampi versio tästä on tarpeen. 

Pesukone. Tässä ei oikeastaan ole muuta vikaa kuin, että se on päältä täytettävä. Alkujaan pohdimme kumman pesukoneen otamme käyttöön jatkossa, mutta uusi koti ratkaisi asian puolestamme. Pesukoneen paikka on jatkossa kodinhoitohuoneessa ja siellä paikka vaatii sivusta täytettävän koneen. Oma pesukoneeni on vanha, mutta pesukoneen paikan vaativilla ominaisuuksilla. Näin päädyimme luopumaan tästä koneesta. Ehkäpä minun pesukoneeni menee kohta rikki ja saamme uuden ;-)

Luopumisen tuskaako? Kaikkea ei voi tai edes kannata säilyttää. Jottei tämä postaus antaisi kuvaa, että vain Miikka joutuu luopumaan niin myös minä luovun. Myyntiin lähtee esimerkiksi iso lipastokaappi, työpöytä, sohvapöytä ja parisänky. Tasapuolista! Olen hieman höllempi tavarasta luopumisessa. Tyhjentelenkin aika ajoin kaappeja ja aina löytyy jätesäkillinen tavaraa roskiin tai kierrätykseen (tai jopa kirppikselle asti) vietäväksi. 

1 kommentti :

by mlekoshi