Uusi koti

maanantai 12. toukokuuta 2014

Jonkin aikaa on etsitty jo uutta yhteistä kotia ja vihdoin viimein se löytyi. Oikeastaan löytyminen ei ollut ongelma ollenkaan, sillä tämä oli ensimmäinen kohde jota kävimme katsomassa. Kuitenkin sääntöhän kuuluu ettei ensimmäiseen asuntoon saa ihastua liiaksi heti, vaan muitakin kohteita tulee käydä katsomassa. Näin mekin sitten teimme.

Ennen talokauppoja nähtiin muutamia erilaisia koteja. Joukkoon mahtui täysin uusi rakenteilla oleva paritaloyhtiö, joka oli aivan mielettömän upea. Ainakin minun mielestäni. Miikka ei siihen ihan samalla tapaa lämmennyt. Sijainti oli myös väärällä puolella kaupunkia aamun liikenneruuhkia ajatellen, joten päätimme luopua kohteesta jo heti ensimmäisen näytön jälkeen. Mukaan mahtui myös rakenteilla olevaa rivitaloyhtiötä ynnä muuta. Yhdestä rivitaloyhtiön paritalosta teimme jo tarjouksenkin, mutta kohde oli tarjouskauppakohteita eikä hinnasta päästy sopimaan. Päätimme unohtaa tämänkin kohteen.

Koko tämän ajan taustalla kuitenkin vilahteli edelleen tämä ensimmäinen talo, jota kävimme katsomassa. Talon näytöissä tuli käytyä ja joka kerta ihastuimme siihen aina vaan enemmän. Se ettei tarjouksemme mennyt läpi tästä tarjouskauppakohteesta taisi vain olla kohtaloa, sillä olemme enemmän kuin tyytyväisiä tähän tulevaan kotiimme.

Kumpikaan emme ole omakotitaloihmisiä, mutta tämä omakotitalo on juurikin hyvä kohde cityihmisen omakotitaloksi. Siitä myöhemmin lisää. Talosta on tehty kaupat viime viikolla. Nyt odotellaan innoissaan juhannusta ja talon valmistumista. Kysymyksessa siis on uudistuotanto. Alla muutama kuva tulevasta kodistamme.

Ensimmäinen kuva on samanlaisesta naapuritalosta. Oma talomme on jo valmiimpi eli seuraavat kaksi kuvaa:
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi