Mitä tapahtuu marraskuun hämärinä iltoina?

keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Marraskuu on jo hyvin aluillaan ja ensi viikolla taitamme puolen kuun kohdan. Moni kokee syksyn inhottavana aikana, mutta miten olen ollut aistivinani tänä vuonna myös syksyn tunnelman ihastelua. Kellojen siirron jälkeen illat ovat olleen niin pimeitä jo todella aikaisin. Kello on tätä kirjoitellessani puoli viiden paikkeilla ja sisältä ulos katsoessani näyttää säkkipimeältä - no tänään on hyvin pilvinen päiväkin, mikä tietysti vielä korostaa pimeyttä. 

Mitä sitten tapahtuu marraskuun hämärinä iltoina? 

💜 Töistä kotiin tullessani vaihdan heti kotivaatteet ja laitan jalkaani villasukat

💜 Sytyttelen kynttilöitä. Olen huomannut, että tuikut kun sytyttää neljän - viiden maissa, niin ne ehtivät hyvin sammua siihen mennessä kun on aika mennä nukkumaan. Kausivalot on meillä ajastettu syttymään ja sammumaan tiettyihin aikoihin - miten kätevää!

💜 Pimeät illat ovat kuin lupa istua sohvalla katsomassa lempi ohjelmia telkkarista - viltti on tietysti tärkeä osa tätä sekä nyt jo punaisen sävyisiksi vaihdetut jouluisemmat sohvatyynyt

💜 Puikkojen kilinä - sohvalla on aikaa kutoa. Tänä vuonna olen hurahtanut neulomisen suhteen multitaskaamiseen. Olen ymmärtänyt hankkia sohvakäsityön. Sohvakäsityö on sellainen, jota voi tehdä telkkaria katsellessa. Se on sen verran helppo, että sitä tehdessä ei tarvitse tuijotella ohjeita!
Muun muassa näistä on marraskuun hämärät illat meillä tehty. Kuvituksena on viikonloppuna aloittamani Mukautuva-huivi, jota kudon liukuvärjätystä langasta. Tämän hetkinen sohvakäsityöni. Aina oikeaa ja joka toinen kerros silmukanlisäyksiä. Helppoa! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi