Alpakkapipo - pale pink

lauantai 28. lokakuuta 2017

Pipo vaaleanpunaisesta alpakkalangasta harmaalla tupsulla oli visioni. Rakastan vaaleanpunaista sen kaikissa sävyissä, mutta mitä puuterisempi sen parempi!

Olen enemmän sukkapuikkojen kilisyttäjä kuin virkkukoukun tottunut käyttäjä.  En edes muista, miksi liityin facebookissa virkkausryhmään tämän syksyn aikana. Ehkä se oli mielenkiinto Kalevalapeiton kal-projektia kohtaan tai mikä lie ajatus. Joka tapauksessa virkkaajien keskuudessa leviää parasta aikaa valtava pipovillitys ja enhän minäkään voinut olla kokeilematta sellaisen tekoa. 

Tein tämän somen hittipipon Lämmin ilo - blogin ohjeella. Tätä hittipipon ohjetta on jaettu virkkausryhmässä varmasti ainakin sata kertaa ellei enemmän. Pipon kuvia vilisee uutisseinällä päivittäin useita. Voin sanoa, että tämän helpommaksi ei pipon tekeminen enää tule eli tätä uskaltaa jokainen yrittää. 

Ohjeesta poiketen tein kiinteiden ketjusilmukoiden sijaan puolipylväitä ja työ eteni hieman nopeammin. Tykkäsin itse myös enemmän puolipylväiden tuomasta kädenjäljestä. Tupsun tilasin netistä ja kiinnitin sen tupsussa olleen lenkin kautta pipoon neulalla ja langalla. Joku saattaa tykätä miettiä, että mitä tälläinen pipo itse tehden sitten kustantaa. Arvioisin hinnaksi tulleen noin 20 euroa. Tupsun hinta oli tästä 11 euroa ja loput meni lankoihin. 









Koska ensilumi tuli maahan tällä viikolla ja se on maassa vieläkin, niin pipo ei olisi voinut parempaan aikaan valmistua. Tämä oli toinen pipo, jonka tein tämän ohjeen mukaan. Ensimmäinen oli harjoitusversio harmaasta 7veljeksestä ja sen sai mieheni - kuitenkin ilman tupsua. Saatanpa tehdä näitä vielä kolmannenkin. 

Varoitus, näihin saattaa jäädä koukkuun! 😁

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi