Aihetta juhlaan!

torstai 22. kesäkuuta 2017

Mittumaaria kaikille! Meillä tämä juhannus kuluu kaupungissa. Olemme pääasiassa kotona. Muutamia kivoja menoja on kuitenkin suunniteltuina. Juhannusaattoillaksi olemme varanneet kesäteatteriliput ja "kotikaupungissanikin" tulemme piipahtamaan tulevien päivien aikana synttärikahveilla. Mukavan rauhallinen, mutta kuitenkin sen verran menoja sisältävä juhannus ettei pääse pitkästymään. 

Alla olevat mojitot teimme tänään iltapäivällä ja kilistelimme niiden kanssa talomme kolmevuotispäivää. Muutimme tasan kolme vuotta sitten torstaina juhannukseksi uuteen kotiin. Puolenpäivän jälkeen oli lopputarkastus mennyt läpi. Muuttokuorma oli jo aikaisemmin uskallettu tilata neljäksi. Siitä on jo kolme vuotta, kun nukuimme ensimmäisen yömme nykyisessä kodissamme. Aika lentää, mutta ihanaa on muistella tärkeitä tapahtumia elämässä. Tämä on yksi niistä 💛


Mojitoihin tuli minttua reilulla kädellä omalta terassilta. Mintusta keitettiin siirappi sekä sitä myös lisättiin perinteiseen tapaan juomaan. Sopii aurinkoiseen juhannukseen erinomaisesti! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi