Vaaleita puisia joulukoristeita

perjantai 16. joulukuuta 2016

Kotimme joulukoristeet voi jakaa kahteen eri värikategoriaan - vaaleat ja punaiset. Tällä kertaa kuvissa näitä vaaleampia. Mitenköhän monta tonttua meiltä oikein onkaan! Niitä on kiva laittaa asetelmiin sekä piilotella siten, etteivät ole suoraan näkyvissä. Katsomalla tarkemmin saattaa tonttu kurkistaa jostakin 🙊

Erityisesti pidän Aarikan tontuista. Niitä meillä on aika monta. Joka vuosi on tullut hankittua yksi uusi tonttu - joko vaalea tai punainen. Tämän vuoden tonttu paljastui adventtikalenterista viime sunnuntaina ja se oli punainen. Tänä vuonna nämä vaaleat tontut ovat päässeet saman sarjan kuusen juurelle makuuhuoneemme hyllylle. En kuitenkaan pystynyt niitä siellä kuvaamaan, joten tontut pääsivät valokuvauksen ajaksi ulkoilemaan terassillemme. Jos ei valo tule sisälle niin pitää mennä ulos valon luokse!
Viimeinen viikonloppu ennen joulua. Miten aika on voinut mennä näin nopeasti. Sairasteluviikkomme vaikutti varmasti asiaan. Tuntuu, että olisi menettänyt päiviä. Viikonloppu pitää sisällään viimeisiä jouluostoksia, kodin siivouksen joulua varten,  kyläilyä ystäväpariskuntamme luona, ensimmäisen yhteisen jouluaterian ja kauneimpien joululaulujen laulamista. Joulukalenterisukkakin edistyy mukavasti. 

Ihanaa jouluista viikonloppua! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi