Joululoma on alkanut

torstai 22. joulukuuta 2016

Ulkona paukkui yhtenä yönä kunnon pakkanen. Aamullakin mittari näytti vielä - 14 C ja terassimme lasitus oli saanut jääkukkia pintaansa. Auringon paistaessa aamupäivällä jääkukat näyttivät niin kauniilta sinertävää taivasta vasten. Iltapäivällä ne olivat enää muisto, sillä lämpötila terassilla nousi nopeasti sulattaen samalla nämä kaunokaiset. Tuli ihan keväinen olo joulun keskelle. Onneksi ehdin ikuistamaan nämä. 

Meillä on alkanut joululoma ja aloitamme tänään joulunvieton. Joulu menee kyläillessä kahdella eri paikkakunnalla. Ajokilometrejä kertyy useita satoja. Meillä on yhteistä lomaa ensi vuoden puolelle asti, joten kotona ehdimme myös olla - mikä onkin ihanaa. 

Joulu on tänä vuonna tullut mielestäni viikkoa liian aikaisin. Sairastelu joulukuun aikana varmasti aiheutti tämän tunteen. Olemme kuitenkin saaneet aikaiseksi kaiken, mitä olimme suunnitelleetkin - ja vielä hyvissä ajoin. Lahjat on ostettu ja paketoitu, koti siivouttu, joulukuusi on ollut jo toista viikkoa olohuoneessa, kynttilöitä on poltettu myös. Viikonloppuna kävimme syömässä oman jouluateriamme sekä laulamassa kauneimpia joululauluja kirkossa. Joulukortteja on postiteltu sekä annettu ja joulukahveja ystävien kanssa juotu. Eiköhän se joulu voi tulla!


Voi kunpa saisimme valkoisen joulun! 🎅🎄

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi