Joulukalenterisukat 2016

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Muutaman kerran kuluneen kuukauden aikana olen maininnutkin osallistuneeni Niina Laitinen designin joulukalenterisukan kutomiseen. Pidän näistä knit along - projekteista, joissa "yhdessä" kudotaan erinäköisiä käsitöitä. Pääasiassa olen ollut sukkaprojekteissa mukana. 

Tämä projekti siis tarkoittaa sitä, että etukäteen tiedossa on aloitusaika sekä yleensä on annettu tiedoksi myös valmiiksi hankittavat langat ja puikkojen koko. Näissä projekteissa on ollut tiedossa myös se mitä tulemme kutomaan. Joulukalenterissa tarkoituksena oli kutoa polvisukat. Joka päivä luukusta paljastui pieni pätkä sukkaa ohjeineen - näissä sukissa raitoja. Sen mukaan sitten kudottiin. Mukavaa oli myös se, että osa ryhmäläisistä postasi kuvia omasta sukastaan jolloin näki minkälaisia sukkia toisilla osallistujilla valmistuu. 

Olin myös viime vuonna kutomassa joulukalenterisukkia. Tänä vuonna on tullut osallistuttua myös keväisten ja syksyisten polvisukkien kutomiseen. On tämä kutominen kiva harrastus. Tässä tämän vuoden joulukalenterisukat lämmittämässä jalkoja 💕
Tammikuun lopussa alkaa ystävänpäivä - sukkaprojekti. Sitä odotellessa pitsisukan kutomista.  

Oletko sinä osallistunut näihin projekteihin? 😊

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi