Vuosi 2017 - vuoden viimeinen päivä

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden viimeinen päivä osuu sunnuntaille. Vuoden vaihtuessa vaihtuu myös viikko. Miten kivaa onkaan päästä aloittamaan uutta vuotta ihan viikon alusta! Eihän sillä mitään suurta merkitystä ole, kuitenkin maanantai on aina uuden alku. 

Joulun välipäivät olemme kotoilleet lukuunottamatta muutamia ruokakauppareissuja, kauppakeskuksen alemyynneissä pyörähtämistä ja kahta suunnistuksen viikkorasteilla käyntiä. Tarkoitus oli levätä ja se ihanasti toteutui. Kotona olemme lueskelleet kirjoja, kutoneet sukkia, paistaneet kinkun sekä tehneet jouluruokia, polttaneet kynttilöitä, tuoksutelleet hyasintin tuoksua ja tehneet lakujuustokakun. Tästä on hyvä jatkaa arkeen. Uutta vuotta otamme vastaan rauhallisesti kotona. Näin olemme tehneet viimeisinä vuosina ja se on tuntunut hyvältä ratkaisulta. 

Vuosi sitten avasin blogille instagramtilin ja sitä olen päivittänyt blogia ahkerammin. Blogiin on tuntunut hyvältä tallentaa sellaisia muistoja, joihin on kiva palata vuosienkin päästä. Tänään aion käydä vielä lukemassa, mitä lupasinkaan tälle vuodelle!

Instagramissa on näkynyt samoja kuvia kuin blogissakin, mutta myös lisäksi sellaisia joita tänne ei ole päätynyt.  Selkeästi vuoden 2017 tykätyimmät kuvat ovat olleet käsitöihin liittyviä. Etenkin sukkia on tullut tehtyä ahkerasti ja niitä varmasti tulen tekemään ensi vuonnakin 💛Kuva: bestnine2017 - instagram / 212 postattua kuvaa.

Oikein hyvää vuoden viimeistä päivää! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi