Toinen adventti

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Toinen adventti ja tasan kaksi viikkoa jouluaattoon. Joulukalenterisukka etenee ja jouluherkkuja on maisteltu monen moista. Joulun odottaminen on sitä parasta aikaa. Tämä viikko oli oikein mukava keskelle viikkoa sattuneen vapaapäivänkin myötä. Tästä on mukava lähteä uuteen viikkoon. 

Sää on ollut tänä viikonloppuna aivan kamala. Vettä on tullut alas kaatamalla ja tuuli ulvonut niin, että melkein katto olisi voinut irrota. Eilen illalla tuli välillä lumiräntääkin alas, mutta taas maa on melko musta. Samanlainen ilma jatkui yön ja näyttää jatkuvan nyt aamullakin. Melko jouluinen tunnelma. Ulkona on myös sateen myötä säkkipimeää. 

Tänään on tarkoitus mennä kuuntelemaan ja laulamaan kauneimpia joululauluja naapurikunnan kirkkoon. Olemme käyneet siellä joka vuosi ja perinne jatkuu tänäkin vuonna. Eilen joulu näkyi lahjaostosten muodossa. Olimme aikaisin aamulla liikkellä ja niin näkyi olevan moni muukin. Kauppakeskuksen parkkipaikka oli niin täynnä, että siellä olevat parkkipaikkojen laskurit näyttivät nollaa. 




Tänään sytytämme toisen adventtikynttilän. Sen myötä toivotamme hyvää toista adventtia! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi