Kalenteriharrastus ja tarrat

torstai 9. marraskuuta 2017

Siitä on reilu vuosi, kun sukelsin kalenterien ihanaan maailmaan. Aina minulla on ollut jonkilainen kalenteri käytössä ja myöskin aina sitä on tuunailtu jollakin tavalla. Tästä varmasti ensimmäiset muistot löytyvät yläasteen Teinikalentereista.  Halusin esitellä eilen saapunutta postia. Miten aikuinen ihminen haluaakin ostaa tarroja. Miten aikuinen ihminen voi laittaa monta kymmentä euroa rahaa tarroihin. Kyllä taas eilen mietin tätä asiaa! 

Tiedän, että moni kalenterituunaaja hankkii kauniita tarroja, mutta ei sitten raaskikaan käyttää niitä. Itselläni asia on juurikin niin, että ostan kaikki tarrani juurikin käyttöä varten. Kalenterini sivut ovat ennen niiden laittoa pelkistettyjä juurikin tästä syystä. Jokainen viikkoaukeama näyttää omanlaiseltaan tuunauksen jälkeen. Tuunaus tarkoittaa kalenterin koristelua, jossa itselläni tarrat ovat pääosassa. Mikä onkaan piristävämpää työpäivän aikana kuin katsoa sovittuja asioita kauniista kalenterista. Kalenteri onkin minulle väline päästä luomaan jotakin kaunista, organisoida ja järjestää asioita sekä piristys arjen keskellä. Kalenterissani yhdistyvät kaksi minulle tärkeää asiaa, jotka ovat organisointi ja visuaalisuus. 


Tämä ei ole maksettu mainos, vaan täysin omia tilauksiani. Arvostan käsityötä ja pienyrittäjyyttä. Haluan myös tarraostoksillani tukea juurikin tämän tyyppisiä yrittäjiä. Jemina piirtää kaikki tarrat ja tuotteet itse sekä painatuttaa kaiken suomessa. Tarrat ja paperit ovat erittäin laadukkaita - kyllä, tarroissa todellakin on eroa. Iso suositukseni Jeminan tuotteille! 💙

2 kommenttia :

  1. Oi, miten kauniita tarroja. Ja, saa aikuinenkin tarroja liimata. Toinen piirtää kalenterinsivut ja nurkat koristellakseen viikkonäkymää, miksei tarroja voisi liimata. Itse käytän korostusvärejä kalenterissa.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa huomata, että perinteinen kalenteri pitää edelleen tänäkin päivänä pintansa. Siinä on vaan sitä jotakin kun saa käännellä oikeita sivuja :)

    VastaaPoista

by mlekoshi