Jo kesän kynnyksellä!

torstai 19. toukokuuta 2016

Selasin kuvia puhelimestani ja päätin tallentaa osan niistä tänne blogin puolelle myöhemmin muisteltavaksi. 

Kevät on mennyt haipakkaa vauhtia. On ollut monenlaista tekemistä. Koko kuluneen vuoden puolikas on oikeastaan ollut melkoisen mielekäs. On ollut paljon mukavia asioita ja menoja. Sellaisia kalenteri tosin näyttää vielä seuraavallekin kuukaudelle. Kalenteri on kyllä melkoisen suunniteltu jo elokuun puoliväliin asti. Rakastan sitä tunnetta, kun kalenteri on täytettynä ja hyvin organisoituna. Pitää olla tasaisesti kivoja juttuja niin arki tuntuu myös mukavalta. Sitten kuviin :)



Kukkia olohuoneessa ilahduttamassa kevään kynnyksellä


Kevään parhaita hetkiä on kun kirsikkapuut puhkeavat kukkaan. Voi kumpa nämä puut kukkisivat pidempää kuin pari viikkoa!



Meidän oman pihan kirsikkapuut eivät ole kukkia tänä keväänä tehneet. Saapi nähdä miten käy.



Terassi on käyttökunnossa. Sen olemme tulevaksi kesäksi uudistaneet oikeastaan kokonaan. Terassin sävy on muuttunut öljyämällä kelonharmaaksi. Oli siinä työtä. Melkein viikon verran öljysimme joka päivä useamman tunnin. Öljykerroksia on levitetty kaikkialle kaksi kerrosta, osittain jopa kolme. 


Myimme vanhat puiset terassikalusteet pois. Terassilla oli kuuden hengen ruokailuryhmä, joka näin jälkikäteen ymmärrettynä valtasi koko terassin. Ostimme uuden pöydän ja tuolit. Aiemmin ajatus on itselläni ollut se, että pöydällä pitää olla kokoa ja tuoleja paljon. Nyt halusimme pienen pöydän, mikä  ei vie turhaa tilaa. Ymmärrys siitä, että olemme kuitenkin pääasiassa kaksin täällä oli oikein oivallinen. Olemme erittäin tyytyväisiä tekemiimme ratkaisuihin luopua vanhasta ja vaihtaa tyyliä. 


Sohvalla on istuttu ja nautittu kesästä. Sohvan eteen on hankittu jo mattokin. Seuraavalla kerralla lisää kuvia terassin jo hieman täydentyneestä ilmeestä. Kenties seuraavat terassikuvat tulevat jo lasitusten kera. Ne pitäisi saapua seuraavien viikkojen aikana. 

Oi kesä, tule jo!




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi