Hääkimppuhaaveita ♥

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Päästiin viimeksi kukka-aiheen pariin niin jatketaan sitten muutamilla kimppujen kuvilla, jotka ovat inspiroineet minua niissä käytetyn hortensian takia. Edessä olevat häät ovat vieneet mukanaan tämän kevään vapaat hetket ja suunnitelmia on tehty paljon. Häät ovat pienehköt ja aikuisella maulla höystetyt. 

Hääpäivä on elämän suuri päivä. Sen haluaa painuvan mieleen ikuisesti. Siitä haluaisi muistaa jokaisen pienenkin yksityiskohdan, joka varmastikaan ei ole edes mahdollista. Tärkeintä kuitenkin on tunnelma ja itse asia, jonka äärellä ollaan. Loppuelämämme ensimmäinen päivä, yhteen sitoutuneina yksilöinä  

Pienet häät, joissa on selkeä ja suppea juhlaohjelma toivottavasti takaavat suuremmat muistot meille molemmille. Tämä on toiveemme hääpäivästämme. Less is more!

Jotain hömppää kuitenkin aina halutaan ja tarvitaan. Palataan siis kuvien kautta hääkimppuhaaveisiin. Millainen mahtaa omani sitten ollakaan. Se selvinnee itsellenikin hääpäivänä vasta. Toiveet on kukkakauppaan kerrottu. Odotankin niiden kohtaavan omieni kanssa! :)


Satakielet, suvivirret, joulunkellot
Soivat mukanasi
Kaikkialla on sydämesi
Talven linnut, rauhankyyhkyt, lapsilaumat
Ovat syöneet kädestäsi
Kaikkialla on sydämesi

Se mitä jäljelle jää
Jäljelle jää
Lopulta jäljelle jää
On pyyteetön rakkaus

Aamun valon kirkkautta etsimässä
Kuljet mukanani
Kaikkialla lyö sydämesi
Pöydällä on pelikortit, eteisessä taivaanportit, kädenjäljet keittiössä
Kaikki jäljet säilyy meissä

Se mitä jäljelle jää
Jäljelle jää
Lopulta jäljelle jää
On pyyteetön rakkausEi kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi