Lokakuuta

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Jopas on aikaa vierähtänyt viimeisimmästä päivityksestä tänne. Ehkäpä päivittämättömyys kertoo siitä, että koti alkaa olla hiljalleen sen "lopullisessa" muodossa. Pientä päivitystä silti tapahtuu jatkuvasti. Tällä hetkellä odotan eniten jo alkaneita, mutta vielä paranevia, pimeitä syysiltoja.

Kynttilöiden polttaminen on jo mahdollistunut illan pimetessä ja onhan niitä joka ilta tullut poltettuakin. Itse huomaan, miten tässä kohtaa vuotta aina innostuu kynttilöistä kun taas helmi-maaliskuun taitteessa tämä innostus alkaa jo laantua kyllästymisen puolelle. Eilen tulikin haettua Ikeasta luottotuikkuja edulliseen hintaan. Riittää taasen poltettavaa!

Kulunut kesä on ollut aivan ihana. Vieraita on riittänyt niin lähempää kuin kauempaakin. Ulkona on ollut aivan ihana olla esimerkiksi kirjan kanssa omalla terassilla. Loppukesästä vaan ampparit villiintyivät niin kovin ettei terassilla pystynyt enää oleskelemaan. Tästä taisivat kärsiä kaikki. Töiden alkaminen elokuussa toi kiirettä kesälomalla vallinneeseen rauhalliseen tahtiin. Töissä on ollut kiirettä ja luennoillakin on tullut istuttua parina iltana viikossa opiskelujen puitteissa. Normi syksy siis! :-D

Omasta mielestäni syksy on kyllä melkeinpä se vuoden paras aika. Syksy tuntuu aina siltä, että saa puhtaan paperin eteensä ja voi alkaa sitä taas täyttämään alusta. Mitä lie siihen sitten piirtyykään kuluvan vuoden aikana!

Alla muutama kuva pihasta näin päivän valossa. Tänään on kaunis aurinkoinen syyspäivä. Käytiin jo aamulla hakemassa syyskukkia läheisestä Kukkatalosta. Miikka haki vielä muutamia havunoksia koristeeksi asetelmaan.


Lyhty on myös uusi. Käytiin perjantaina Loviisan aitassa pyörähtämässä ja lyhty tarttui matkaan. Se onkin ollut jo käytössä parina iltana ja tuokin kauniisti tunnelmaa pihaan. Voi kun saisi pian jo virittää "jouluvaloja" pihaan ;-)
Pullaa tulossa. Meillä asuu maailman paras taikinantekijä! <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi